28.10.2011

Jatko vaakalaudalla

Muutama päivä sitten kävi se, mitä olen pelännyt siitä lähtien kun ymmärsin haluavani saavuttaa Austeneiden kanssa 10. sukupolven - kaikki pelitallennukseni katosivat uudelleenasennuksen yhteydessä. En osannut ottaa oikeita tiedostoja talteen, ja nyt ainoa pelitallennus, mikä on jäljellä, on Austeneiden 3. sukupolven simit.

Olen koittanut kaikkea - järjestelmän palautusta, näköissimien luomista... mikään ei onnistu. Näköissimien luonti toki onnistuu, joskaan ei täydellisesti, mutten halua lähteä sille linjalle. Mielestäni on aina ollut hienoa, että Alexkin oli yhä sukupuussaan sukua Victorialle, joka aloitti suvun. Hohde katoaisi nopeasti.

Te lukijat saatte päättää, miten jatkan tästä eteenpäin. On selvää, että haluan jatkaa tarinoiden kirjottamista, sillä se on aina ollut minusta hauskaa. Loisin mielelläni uuden suvun, ja toivoisin että siitä tulisi yhtä suosittu kun Austeneista, se olisi toki tavoitteeni.

Tämä taitaa tosiaan olla Austeneiden loppu. Se tuntuu oudolta - ensimmäinen osa julkaistiin jo 31.3.2010. Vuosi 2012 on pian täällä, ja tarina olisi voinut jatkua vielä toisen vuoden päälle. Tekniikka kuitenkin valitettavasti tällä kertaa petti. :(

Kiitos kaikille lukijoille, jotka olette lukeneet Austeneita! En unohda sitä ikinä. :) Nähdään uuden tarinan parissa! Muistakaa äänestää.20 kommenttia:

odotan jo uutta lc-täsi innolla :) <3

Anonyymi, kiva kuulla! :) ♥

Toivottavasti alotat uuden LC:n

Täällä myös yksi joka todella toivoo, että jaksat vastoin käymisistä huolimatta aloittaa uuden LC:n. Sillä Austenit oli/on älyttömän hyvä LC ja pidän siitä paljon. Toi on kyllä kurjaa kun noin käy. Voisin itsekin uskoa, että heittääisin varmaan koko koneen seinään, jos Dwynien kanssa tapahtuisi noin. Mutta toivottavasti jaksaisit jossain vaiheessa uuden LC:n aloittaa, sillä täällä odottaa ainakin yksi vakiolukija sitten ;)

Hyvää loppu syksyä ja alkavaa talvea sinnepäin :)

Cherrysama

Lupaan tulla seuraamaan uutta LC-täsi (: olettaen siis että teet sellaisen ;)

Ois kiva nähä sulta joku tarina:) tai Lc:) Tarinoista tykkään ite enemmän, ja tietty RKC:n kirjoittajana jostakin historiallisesta sims tarinasta:)

Voi ei. :(

Itelläkin just tän hetkinen perhe hävis, onneks olin ottanut kopion siitä... En yhtään tiedä mitä kävi, yhtäkkiä se ei vaan enää toiminut. Pahalta tuntui eikä huvita jatkaa vanhalla tallennuksella, vaikka suku oli vasta toisessa sukupolvessa.

Tosi harmi että tekniikka petti, tämä lc on/oli yksi parhaista joita seuraan! Jos aloitat uuden legacyn niin seuraan varmasti sitäkin yhtä innolla :)
Laiskana kommentoijana, mutta kuka tietää vaikka reipastuisin siinäkin sitten :>

Harmi, että kävi niin kuin kävi. Ootin tosi innolla Austeneille jatkoa.
Mut onneks sait ees ne ensimmäiset 10 sukupolvea tehtyä ^^
Ootan uutta LC:tä!

MulkinOnSims, jos ei käy mitään ihmeempiä muutoksia äänestyksessä niin enköhän! :)
Cherrysama, kiitos paljon kehuista! Enköhän mä lähde uutta LC:tä tekemään. :) Kiva kuulla että lukijakin löytyy!
Awwww♥, tosi kiva kuulla! :)
ElluNalle, seuraillaan tilanteen kehittymistä! (:
Mimpoe, on tosi inhottavaa jos perhe katoaa. :( Tuttu tunne, ei ole kivaa varsinkaan suvulla johon on jo kerennyt kiintyä.
Kitty, ihana kuulla! :) Piristi päivää kummasti.
Camsu, itsekin olen siitä tosi tyytyväinen. :) Ja harmi tosiaan. :/

Uus lc ois tosi kiva, tosin harmi että näin pääsi käymään. :( Ois ollu tosi kivaa, jos austenit ois vielä voinu jatkua.. Mut täällä ois kans yks innokas lukija uuteen tarinaan. :)

Voi ei, tosi harmi että tallennukset katosivat! Piti lukea teksti pariin kertaan, että tajusin, kun olin niin yllättynyt. Austenit jatkuivat vielä niin ihanan pitkälle.

Kiva kuitenkin, että jatkat vielä tarinoiden kirjoitusta. Jään odottelemaan tulevia. :)

Perkele, sillain se tekniikka aina pettää... :( Täyttyy korjata, tohon mun joskus laittamaan kommenttiin. Eihän Alex ja Janna asunu Georgia Fallsissa,vaan Twinbrookissa... UPSS!
Ilmoitathan tänne uuden osoitteen? :)) Seuraavaa blogia odotellen
Lapsonen/Nuudelityttö

Tosi harmi, kun kävi niin:( Austenit olivat niin ihana suku. Olisi tosi kiva, jos tekisit uuden lc:n. Tässä on sille yksi innokas lukija!
Voisitko muuten käydä katsomassa uutta lc:täni. Osoite on: http://simsmith.blogspot.com/

Odotan jo uutta lc:tä. HArmi kun Austenit ei jatka. Olen lukenut kaikki osat Austeneista ja ne olivat tosi hyviä. Toivottavasti aloitaat pian uuden Lc:een ;)

Jokin uusi tarina olisi hyvä :)

HARMI! Lc Austen oli tosi hyvä! Mutta nyt kannustaisin sinua aloittamaan uuden lc:n.

Anonyymi, olen samaa mieltä. :( Kiva kuulla että aiot lukea jatkossakin! :)
Isilra, eihän se toki kivalta tunnu. :( Onneksi pääsin kuitenkin tämän suvun kanssa näinkin pitkälle. :) Ei tarvitse enää hirveän kauan odotella! :) Alkaa olla jatkon kannalta melko selvät sävelet.
Lapsonen/nuudelityttö, näinhän se tekee. :/ Ilmoittelen toki! :)
Ambrosia, kiitos paljon. :) Ja olen aloittamassa uutta LC:tä ihan piakkoin. (:
Windy, kiitos kehuista! :)
Anonyymi, uutta tarinaa on kyllä tulossa. (: Luultavasti LC:n muodossa kuitenkin, olen siihen niin tottunut.
Vera, kiitos sullekin kehuista! Kiitos kannustuksesta, enköhän jatka LC:iden kirjoittamista melko piankin... :)

Candilla, tosi kiva että aloitat uuden lc:n! Itsekkin aloitin juuri ja eka osa olisi tulossa lähipäivinä... Olisi kiva jos voisit käydä kattomassa :)

se vaan että en kirjota sitä uutta lc:tä ollenkaan, joten ehkä ei olis kannattanu alottaa sitä ollenkaan.

Lähetä kommentti